Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Právě je sob 11. črc 2020 14:12:20



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: dual
PříspěvekNapsal: pon 13. čer 2011 16:45:06 
Představený rytířů
Představený rytířů
Offline

Registrován: čtv 24. úno 2011 23:44:52
Příspěvky: 668
Bydliště: slovenska strana TT
A je to tu particka ludi si to vyplakalau GM us :D

Dual client

Vážení hráči,
v důsledku upgrade a reinstallu serveru a prozatimnímu bezproblémovému a bezlagovému chodu jsme se rozhodli od dnešního dne po dobu prázdnin, či odvolání, upravit pravidlo pro používání dual clienta. Dnešním dnem až do odvolání platí:
1, je povolené mít puštěné maximálne 2 clienty.
2, je zakázané sám sebe se na dual clientu jakkoliv podporovat v PvM či PvP. (např. Jít jeden dungeon 2 clienty je zakázáno).
3, nereagování na AFK kontrolu je bráno jako býti AFK, nelze argumentovat hraním na druhém clientu.
4, Pouštení dual clienta musí splňovat podmínky ekvivaletní s relogem ( platí hlavně O/Ch, Pk - např. Nesmí mít puštené O/Ch hráči na dualu Pk charakter).
5, jakékoliv zneužití dual clienta způsobem oceněným na prudiče bude trestáno smazáním účtů (všech).


*GM Team*
Nahoru
  Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: dual
PříspěvekNapsal: pon 13. čer 2011 22:28:56 
Kopiník
Kopiník
Uživatelský avatar
Offline

Registrován: čtv 24. úno 2011 16:26:37
Příspěvky: 110
Bydliště: Mym domovem ztichla je putyka
Pravidla jsou jasne dana. nevidim v tom problem. Naopak, jelikoz spousta techto "lidi" jsou naprosty kreteni tak si DP ulevi od spousty dementnich uctu a jejich dementnich majitelu.
Nahoru
  Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: dual
PříspěvekNapsal: pon 13. čer 2011 22:42:46 
Kopiník
Kopiník
Offline

Registrován: čtv 24. úno 2011 16:46:20
Příspěvky: 140
no hurá mužu už makrovat na duále:)jen nemam clienta na to:(postněte odkaz aj s návodem sem na to jelito:)
Nahoru
  Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: dual
PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 16:51:01 
Seržant
Seržant
Uživatelský avatar
Offline

Registrován: pát 25. úno 2011 18:40:17
Příspěvky: 178
Bydliště: Piešťany
uz nemozem byt DUALISTA na cierno :cry:
Nahoru
  Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: dual
PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 16:52:44 
Seržant
Seržant
Uživatelský avatar
Offline

Registrován: pát 25. úno 2011 18:40:17
Příspěvky: 178
Bydliště: Piešťany
toto mas clienta z feny co ti dovoli aj dual.... len si ho skopiruj niekam do UO a v Yoku alebo vo FENE, podla toho cez co hras, si nadstav k nemu cestu....

http://leteckaposta.cz/501940341
Nahoru
  Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: dual
PříspěvekNapsal: stř 15. čer 2011 0:15:06 
Představený rytířů
Představený rytířů
Offline

Registrován: čtv 24. úno 2011 23:44:52
Příspěvky: 668
Bydliště: slovenska strana TT
kokos pixeli na duale :(
Nahoru
  Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: dual
PříspěvekNapsal: stř 15. čer 2011 9:05:30 
Kopiník
Kopiník
Offline

Registrován: čtv 24. úno 2011 16:46:20
Příspěvky: 140
tak co když už si pustím makro tak proč ne hned dvakrát nebude mi to trvat tak dlouho :)
Nahoru
  Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: dual
PříspěvekNapsal: stř 15. čer 2011 21:44:16 
Poutník
Poutník
Offline

Registrován: pát 25. úno 2011 1:51:05
Příspěvky: 7
Smolda píše:
tak co když už si pustím makro tak proč ne hned dvakrát nebude mi to trvat tak dlouho :)

:mrgreen: Souhlasim s tebou :palec:
Nahoru
  Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: dual
PříspěvekNapsal: ned 19. čer 2011 12:34:20 
Kopiník
Kopiník
Offline

Registrován: pát 25. úno 2011 9:33:59
Příspěvky: 111
jako RP hrac me to prijde stejne dementni od zmeny ortovani sumu na zdi
Nahoru
  Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron